Live verslag Slovan - Midtjylland

DOELPUNT SLOVAN!

• 85'
      Doelpunt! Slovan Bratislava 3, FC Midtjylland 2. Schot met links van Tigran Barseghyan (Slovan Bratislava) van buiten het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Idjessi Metsoko.
  • 84'
    Schot met links van Oliver Sørensen (FC Midtjylland) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 84'
    Schot met links van Darío Osorio (FC Midtjylland) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ola Brynhildsen.
  • 83'
    Corner voor Slovan Bratislava. De bal gaat via Elías Ólafsson over de achterlijn.
  • 83'
    Schot met rechts van Idjessi Metsoko (Slovan Bratislava) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Marko Tolic.
  • 82'
    Schot met rechts van Róbert Mak (Slovan Bratislava) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.

DOELPUNT MIDTJYLLAND!

• 49'
      Doelpunt! Slovan Bratislava 1, FC Midtjylland 2. Schot met links van Franculino Djú (FC Midtjylland) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Juninho met een voorzet.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van David Strelec (Slovan Bratislava) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Marko Tolic na een snelle counter.
  • 47'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Marko Tolic (Slovan Bratislava) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van César Blackman met een voorzet.
  • 45'
    Juraj Kucka (Slovan Bratislava) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
    Overtreding van Adam Buksa (FC Midtjylland).
  • 45'
      Tweede helft begint Slovan Bratislava 1, FC Midtjylland 1.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Slovan Bratislava 1, FC Midtjylland 1.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ousmane Diao (FC Midtjylland) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Franculino Djú met een voorzet vanuit een dood spelmoment.