Europees Kampioenschap (Groepsfase)
Stuttgart Arena Stuttgart, Duitsland

Live verslag Oekraïne - België

• FT
    Het was een vreselijke wedstrijd, maar daar zal geen Belg wakker van liggen. Dank voor uw aandacht, fijne avond nog!
  • FT
    Het is afgelopen! België gaat door naar de tweede ronde. Oekraïne gaat naar huis.
  • 90' +4
    Kort genomen om tijd te rekken.
  • 90' +3
    Corner voor België.
  • 90' +1
    Sudakov met een enorme kans na een lange rush, maar in de handen van Casteels.
  • 88'
    Malinovskyi met een kiezelhard schot, maar recht op het lichaam van Carrasco.
  • 88'
    Bakayoko mikt naast na een razendsnelle counter, die net niet lekker uitgespeeld werd.
  • 87'
    Die gaat via Vertonghen helemaal terug naar Casteels.
  • 86'
  • 84'
    Malinovskyi schiet de bal bijna in de korte hoek, maar Casteels redt net voor de bal over de lijn gaat.
  • 83'
    Corner Oekraïne, de eerste in de tweede helft.
  • 80'
    Poging van Dovbyk, maar zijn schot belandt in het zijnet.
  • 75'
    Aan de andere kant nu een moeilijke kans voor Dovbyk, maar Feas redt knap.
  • 74'
    Carrasco met de beste kans van de tweede helft, maar Trubin redt knap.
  • 71'
    Nog 20 minuten te spelen. Oekraïne is uitgeschakeld met deze tussenstanden. Voorlopig lijkt het zich tevreden te stellen met deze 0-0. Wanneer gaat dat veranderen?
  • 65'
    Poging van Lukaku, maar veel te zacht en te dicht op de keeper ingeschoten.
  • 64'
    De Oekraïners houden simpel stand tegen de Belgen, die weinig creatief zijn tot nu toe.
  • 64'
    Het was voor rust al geen spectaculaire wedstrijd, maar na rust is er van spektakel al helemaal geen sprake.
  • 58'
    Doku bereikt Lukaku weer niet, nu na een mooie steekbal van De Bruyne. Dat was een goede mogelijkheid voor de Belgen.
  • 56'
    Die levert geen gevaar op.
  • 55'
    Nieuwe corner voor België.
  • 53'
    De Bruyne speelt de bal op Tielemans, die buiten de 16 staat, maar het schot gaat na een matige aanname ruim over.
  • 52'
  • 46'
    De bal rolt weer!
  • R
    Het is rust, de stand is 0-0. Het is geen spectaculaire wedstrijd, dus dit is een logische ruststand. Tot over een kwartier!
  • 45'
    2 minuten extra tijd.
  • 44'
    Schot van De Bruyne na een aanval die hij zelf op zette, maar Trubin kan de bal in de korte hoek klem pakken.
  • 42'
    Yaremchuk krijgt een enorme kans, maar in plaats van zelf schieten wilt hij de bal breed leggen op Dovbyk. Dat lukt niet, de bal breed was te hard.
  • 39'
    De wedstrijd is meer in balans nu, België is niet meer zo dominant als in het eerste half uur.
  • 35'
    Kansje nu voor Sudakov, zijn inzet gaat recht op Casteels af die daardoor de bal klem kan pakken.
  • 33'
    Spectaculaire vrije trap van De Bruyne, die een vrije trap ineens op doel schiet in plaats van voor te geven, maar de bal belandt in het zijnet.
  • 26'
    Goede kans nu voor Dovbyk, maar hij is besluiteloos en komt niet tot een schot.
  • 25'
    België wordt gevaarlijker, maar de voorzetten bereiken voornamelijk Lukaku nog niet.
  • 24'
    Theate schiet van afstand, maar die hoek was wel heel lastig. De bal zeilt ruim naast.
  • 21'
    Yaremchuk schiet hard van afstand, maar Casteels kan in twee insstanties de bal pakken.
  • 20'
    Darvoor is het te slordig in de eindfase.
  • 20'
    België is sterker, maar weet nauwelijks kansen te creëren.
  • 14'
    Maar de hoekschop van De Bruyne gaat aan de andere kant over de achterlijn.
  • 14'
    Nu een corner voor de Belgen.
  • 12'
    België is duidelijk de bovenliggende partij tot nu toe.
  • 7'
    Daar is de eerste kans van de wedstrijd, voor Lukaku. Maar hij raakt de bal maar half. Er ging wel een mooie steekbal van De Bruyne aan vooraf.