DOELPUNT

• 90' +3
      5-1! Emre Can scoort ook!
  • 87'
    Het is een eigen doelpunt van Rüdiger, die de bal tegen zich aankrijgt met de kopbal van Scott McKenna.

DOELPUNT

• 87'
      Schotland scoort!
  • 82'
       Lawrence Shankland vervangt Ryan Christie.
  • 77'
       Scott McKenna vervangt Kieran Tierney.
  • 77'
    De bal is afgekeurd, buitenspel.

DOELPUNT

• 76'
      Het is 5-0!
  • 74'
       Thomas Müller vervangt Jamal Musiala.
  • 68'
    De spits van Dortmund schiet van dichtbij hard in de kruising na een mooie actie van Musiala.

DOELPUNT

• 68'
      4-0! Niklas Füllkrug!
  • 67'
       Kenny McLean vervangt John McGinn.
  • 67'
       Billy Gilmour vervangt Callum McGregor
  • 64'
    Leroy Sané krijgt gelijk een kans, maar schiet zacht op de doelman af.
  • 63'
       Leroy Sané vervangt Florian Wirtz.
  • 63'
       Niklas Fullkrug vervangt Kai Haverrtz.
  • 58'
    Grote kans uit de voorzet van Musiala.
  • 58'
    Wirtz schiet van dichtbij over!
  • 57'
    Schotland verdedigt aardig en houdt de hoekschop tegen.
  • 55'
    Duitsland krijgt een hoekschop.
  • 52'
    De corner wordt slecht genomen, maar Kimmich redt de bal nog bij de andere cornervlag. Uiteindelijk komt er niets terecht van een aanval.
  • 51'
    Rüdiger schiet van afstand met een stuit, maar Gunn redt knap. Corner dus.
  • 47'
    De verdediging werkt eenvoudig weg.
  • 47'
    Scott McTominay gaat een voorzet geven uit de vrije trap.
  • 46'
    Vrije trap voor Schotland aan de linkerkant.
  • 45'
       Grant Hanley vervangt Che Adams.
  • 45'
       Pascal Gross vervangt Robert Andrich.
  • 45'
    We gaan beginnen met de tweede helft.
  • 45' +3
    Turpin fluit voor de rust. 3-0!

DOELPUNT

• 45' +1
      Havertz schiet de penalty binnen!
  • 45'
    Het is duidelijk, een strafschop voor Duitsland. Ryan Porteous maakt de overtreding met een gestrekt been op Ilkay Gündogan.
  • 45'
    De verdediger krijgt bovendien een rode kaart!
  • 43'
    Scheidsrechter Clément Turpin gaat naar het scherm.
  • 43'
    De VAR kijkt of er geen sprake is van een overtreding tussen al deze chaos.
  • 42'
    Wat een chaos achterin bij Schotland. De voorzet van Joshua Kimmich wordt tot drie keer toe weggewerkt.
  • 40'
    Matig schot van Rüdiger kan makkelijk worden gevangen.
  • 33'
    Hands van Musiala in het vijandelijke strafschopgebied. Schotland mag uitnemen.
  • 28'
    Havertz schiet hem, onder de muur door, in de handen van Gunn.
  • 26'
    Het is geen penalty, maar een vrije trap. Buiten de zestien dus.
  • 26'
    De VAR kijkt of het binnen of buiten het strafschopgebied was.
  • 25'
    De overtreding wordt gemaakt op Jamal Musiala door Ryan Christie.
  • 25'
    De scheidsrechter fluit voor een strafschop! Het gaat heel hard.
  • 22'
    Gunn onderschept weer, Havertz was ditmaal het aanspeelpunt.
  • 20'
    Havertz nam zijn tijd op kleine afstand van de goal, maar legde toch af.
  • 19'
    Jamal Musiala schiet hoog in de touwen op aangeven van Kai Havertz.

DOELPUNT

• 19'
      Ja hoor, 2-0!
  • 19'
    Gunn komt ver zijn doel uit om de diepe bal op Wirtz weg te werken.
  • 18'
    De druk van de Duitsers lijkt te werken. De Schotse verdediging peert zomaar een bal weg naar het Duitse middenveld.
  • 13'
    De Schotse ploeg was van plan het verdedigend aan te pakken vandaag, maar mag met deze vroege achterstand alvast iets nieuws gaan bedenken.
  • 11'
    Florian Wirtz scoort met een laag schot in de verre hoek. Gunn kan er net bij, maar via de paal land de bal in het doel.

DOELPUNT

• 11'
      Doelpunt voor de Duitsers!
  • 9'
    Duitsland heeft eigenlijk al het balbezit.
  • 9'
    De hele ploeg van Schotland staat achter de bal binnen een kwart van het veld.
  • 5'
    Antonia Rudiger verdedigt de action van Schotland-captain Andy Robertson goed.
  • 2'
    De arbitrage ziet geen hoofd en geeft een doeltrap.
  • 2'
    Florian Wirtz krijgt meteen een grote kans, maar lobt tegen het hoofd van keeper Angus Gunn aan.