Stade de la Meinau Strasbourg, Frankrijk

Live verslag Strasbourg - Angers

DOELPUNT ANGERS!

• 61'
      Doelpunt! Strasbourg 1, Angers 1. Schot met rechts van Bamba Dieng (Angers) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Florent Hanin met een voorzet.
  • 59'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jean-Eudes Aholou (Angers) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Jordan Lefort met een voorzet uit een corner.
  • 58'
    Corner voor Angers. De bal gaat via Abakar Sylla over de achterlijn.
  • 56'
  • 56'
    Buitenspel Angers. Jean-Eudes Aholou met de pass, maar Jim Allevinah staat buitenspel.
  • 55'
    Hands van Farid El Melali (Angers).
  • 55'
    Doelpoging van Jim Allevinah (Angers)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Himad Abdelli.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Himad Abdelli (Angers) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jim Allevinah (Angers) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Jordan Lefort.
  • 51'
  • 50'
    Farid El Melali (Angers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
    Overtreding van Guéla Doué (Strasbourg).
  • 49'
    Corner voor Strasbourg. De bal gaat via Florent Hanin over de achterlijn.
  • 46'
  • 45'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Himad Abdelli (Angers).