DOELPUNT NANTES!

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Nantes 1, Auxerre 0.
  • 45'
    Doelpoging van Gaëtan Perrin (Auxerre)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ado Onaiwu.
  • 42'
    Doelpoging van Matthis Abline (Nantes)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Pedro Chirivella.
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ado Onaiwu (Auxerre) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat te hoog. Op aangeven van Gaëtan Perrin met een voorzet uit een corner.
  • 40'
    Corner voor Auxerre. De bal gaat via Jean-Charles Castelletto over de achterlijn.
  • 39'
    Corner voor Auxerre. De bal gaat via Alban Lafont over de achterlijn.
  • 39'
    Kopbal van Theo Bair (Auxerre) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 39'
    Corner voor Auxerre. De bal gaat via Jean-Kévin Duverne over de achterlijn.
  • 37'
    Buitenspel Auxerre. Paul Joly met de pass, maar Theo Bair staat buitenspel.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Gaëtan Perrin (Auxerre) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Rayan Raveloson.
  • 33'
    Corner voor Auxerre. De bal gaat via Kelvin Amian over de achterlijn.
  • 33'
  • 32'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Johann Lepenant (Nantes).
  • 30'
    Doelpoging van Ado Onaiwu (Auxerre)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Theo Bair.
  • 29'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Sorba Thomas (Nantes) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Moses Simon met een voorzet na een snelle counter.
  • 28'
    Corner voor Auxerre. De bal gaat via Johann Lepenant over de achterlijn.
  • 27'
    Doelpoging van Elisha Owusu (Auxerre)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.