Wedstrijd afgelopen, Sheffield United 1, Bournemouth 3.

• 90' +7
      Tweede helft afgelopen, Sheffield United 1, Bournemouth 3.

DOELPUNT SHEFF UTD!

• 90' +6
      Doelpunt! Sheffield United 1, Bournemouth 3. Kopbal van Oliver McBurnie (Sheffield United) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van George Baldock met een voorzet.
  • 90' +3
    Corner voor Bournemouth. De bal gaat via William Osula over de achterlijn.
  • 90' +3
    Overtreding van Oliver McBurnie (Sheffield United).
  • 90' +3
    Ryan Christie (Bournemouth) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 90' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Milos Kerkez (Bournemouth) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Philip Billing na een snelle counter.
  • 90'
    Buitenspel Sheffield United. Anel Ahmedhodzic met de pass, maar Oliver McBurnie staat buitenspel.
  • 90'
    Oliver Norwood (Sheffield United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90'
    Overtreding van Philip Billing (Bournemouth).
  • 87'
    Corner voor Sheffield United. De bal gaat via Neto over de achterlijn.
  • 87'
    Schot met rechts van William Osula (Sheffield United) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Oliver McBurnie.
  • 86'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Luis Sinisterra (Bournemouth) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat te hoog. Op aangeven van Lewis Cook met een voorzet uit een corner.
  • 86'
    Corner voor Bournemouth. De bal gaat via George Baldock over de achterlijn.
  • 84'
    Overtreding van George Baldock (Sheffield United).
  • 84'
    Luis Sinisterra (Bournemouth) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 84'
    Doelpoging van William Osula (Sheffield United)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ben Osborn met een voorzet.
  • 83'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Oliver McBurnie (Sheffield United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Oliver Norwood met een voorzet uit een corner.
  • 82'
    Corner voor Sheffield United. De bal gaat via Illia Zabarnyi over de achterlijn.
  • 82'
    Doelpoging van William Osula (Sheffield United)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Oliver Norwood.
  • 81'
       Wissel bij Bournemouth. David Brooks komt in het veld voor Marcus Tavernier.
  • 80'
       Wissel bij Sheffield United. John Fleck komt in het veld voor Gustavo Hamer.
  • 80'
       Wissel bij Sheffield United. William Osula komt in het veld voor James McAtee.
  • 80'
    Schot met links van Luis Sinisterra (Bournemouth) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Philip Billing.
  • 78'
    Corner voor Bournemouth. De bal gaat via Cameron Archer over de achterlijn.
  • 77'
    Schot met links van Marcus Tavernier (Bournemouth) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Milos Kerkez.
  • 75'
    Corner voor Bournemouth. De bal gaat via Auston Trusty over de achterlijn.
  • 73'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Luis Sinisterra (Bournemouth) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Lewis Cook.
  • 69'
      Philip Billing (Bournemouth) krijgt een gele kaart.
  • 69'
      Jack Robinson (Sheffield United) krijgt een gele kaart.
  • 68'
      George Baldock (Sheffield United) krijgt een gele kaart.
  • 68'
    Overtreding van James McAtee (Sheffield United).
  • 68'
    Milos Kerkez (Bournemouth) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 67'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Philip Billing (Bournemouth) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Milos Kerkez na een snelle counter.
  • 65'
       Wissel bij Sheffield United. Ben Osborn komt in het veld voor Luke Thomas.
  • 65'
       Wissel bij Bournemouth. Philip Billing komt in het veld voor Justin Kluivert.
  • 65'
       Wissel bij Bournemouth. Luis Sinisterra komt in het veld voor Antoine Semenyo.
  • 63'
    Corner voor Bournemouth. De bal gaat via Wes Foderingham over de achterlijn.
  • 63'
    Schot met links van Ryan Christie (Bournemouth) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Marcus Tavernier.
  • 60'
    Buitenspel Bournemouth. Justin Kluivert met de pass, maar Adam Smith staat buitenspel.
  • 60'
    Schot met links van Justin Kluivert (Bournemouth) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 59'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van James McAtee (Sheffield United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 59'
    Doelpoging van Oliver McBurnie (Sheffield United)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van George Baldock.
  • 54'
    Buitenspel Sheffield United. Oliver McBurnie met de pass, maar James McAtee staat buitenspel.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Oliver McBurnie (Sheffield United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van George Baldock met een voorzet.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dominic Solanke (Bournemouth) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts na een snelle counter.
  • 53'
    Schot met links van Antoine Semenyo (Bournemouth) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Marcus Tavernier.