Live verslag Mainz 05 - Bremen

• 90' +6
      Tweede helft afgelopen, FSV Mainz 05 1, Werder Bremen 2.
  • 90' +3
    Schot met rechts van Armindo Sieb (FSV Mainz 05) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Maxim Leitsch.
  • 90'
       Wissel bij Werder Bremen. Keke Topp komt in het veld voor Senne Lynen.
  • 90'
       Wissel bij Werder Bremen. Skelly Alvero komt in het veld voor Marco Grüll.
  • 90'
    De vierde official heeft 6 minuten extra tijd aangekondigd.
  • 89'
       Wissel bij FSV Mainz 05. Aymen Barkok komt in het veld voor Dominik Kohr.
  • 89'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Maxim Leitsch (FSV Mainz 05) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Dominik Kohr met een voorzet.
  • 86'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Armindo Sieb (FSV Mainz 05) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Nadiem Amiri met een voorzet.
  • 84'
  • 83'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Jens Stage (Werder Bremen).
  • 82'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Paul Nebel (FSV Mainz 05) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Lee Jae-Sung.
  • 81'
    Corner voor FSV Mainz 05. De bal gaat via Mitchell Weiser over de achterlijn.
  • 79'
    Marco Grüll (Werder Bremen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 79'
    Overtreding van Silvan Widmer (FSV Mainz 05).
  • 78'
       Wissel bij FSV Mainz 05. Karim Onisiwo komt in het veld voor Phillipp Mwene.
  • 78'
       Wissel bij FSV Mainz 05. Silvan Widmer komt in het veld voor Kaishu Sano.
  • 78'
       Wissel bij FSV Mainz 05. Paul Nebel komt in het veld voor Anthony Caci.
  • 77'
    Corner voor FSV Mainz 05. De bal gaat via Derrick Köhn over de achterlijn.
  • 76'
    Lee Jae-Sung (FSV Mainz 05) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 76'
    Overtreding van Julián Malatini (Werder Bremen).
  • 74'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Anthony Caci (FSV Mainz 05) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Jonathan Burkardt met een kopbal.