Wedstrijd afgelopen, Borussia Mönchengladbach 2, Bayer Leverkusen 3.

Tweede helft afgelopen, Borussia Mönchengladbach 2, Bayer Leverkusen 3.
      Stefan Lainer (Borussia Mönchengladbach) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +12
    Amine Adli (Bayer Leverkusen) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.

DOELPUNT LEVERKUSEN!

• 90' +10
      Doelpunt! Borussia Mönchengladbach 2, Bayer Leverkusen 3. Schot met rechts van Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) van heel dichtbij in het midden van het doel vanuit een dood spelmoment.
  • PENALTY GEMIST!

• 90' +10
    Penalty wordt gered! Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) mist deze geweldige kans, Schot met rechts gered in de linkerbenedenhoek.
  • 90' +8
    Beslissing VAR: penalty Bayer Leverkusen.
  • 90' +7
    Strafschop veroorzaakt door Ko Itakura (Borussia Mönchengladbach) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 90' +7
    Strafschop Bayer Leverkusen. Amine Adli lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 90' +6
    Doelpoging van Álex Grimaldo (Bayer Leverkusen)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Piero Hincapié met een voorzet.
  • 90' +5
    Schot met rechts van Nathan Ngoumou (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Julian Weigl.
  • 90' +4
       Wissel bij Borussia Mönchengladbach. Fabio Chiarodia komt in het veld voor Luca Netz.
  • 90' +4
       Wissel bij Borussia Mönchengladbach. Nathan Ngoumou komt in het veld voor Tim Kleindienst.
  • 90' +4
       Wissel bij Borussia Mönchengladbach. Stefan Lainer komt in het veld voor Franck Honorat.
  • 90' +4
    Tim Kleindienst (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +4
    Overtreding van Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen).
  • 90'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Álex Grimaldo (Bayer Leverkusen) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Florian Wirtz.
  • 88'
    Overtreding van Tim Kleindienst (Borussia Mönchengladbach).
  • 88'
    Granit Xhaka (Bayer Leverkusen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 87'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Álex Grimaldo (Bayer Leverkusen) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links uit een corner.
  • 86'
    Corner voor Bayer Leverkusen. De bal gaat via Kevin Stöger over de achterlijn.
  • 85'
    Overtreding van Kevin Stöger (Borussia Mönchengladbach).
  • 85'
    Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.

DOELPUNT M'GLADBACH!

• 58'
      Doelpunt! Borussia Mönchengladbach 1, Bayer Leverkusen 2. Schot met links van Nico Elvedi (Borussia Mönchengladbach) van heel dichtbij in het midden van het doel vanuit een dood spelmoment.
  • 57'
    Overtreding van Robert Andrich (Bayer Leverkusen).
  • 57'
    Kevin Stöger (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 56'
    Schot met rechts van Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Granit Xhaka met een steekpass.
  • 54'
    Schot met links van Jonas Hofmann (Bayer Leverkusen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Álex Grimaldo met een voorzet.
  • 52'
  • 45'
    Wedstrijd onderbroken (Borussia Mönchengladbach).
  • 45'
      Tweede helft begint Borussia Mönchengladbach 0, Bayer Leverkusen 2.

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Borussia Mönchengladbach 0, Bayer Leverkusen 2.
  • 45' +3
    Robert Andrich (Bayer Leverkusen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45' +3
    Overtreding van Franck Honorat (Borussia Mönchengladbach).
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Victor Boniface (Bayer Leverkusen) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links.
  • 45'
  • 44'
    Beslissing VAR: geen goal. De stand blijft Borussia Mönchengladbach 0-2 Bayer Leverkusen.
  • 44'
  • 44'
    Wedstrijd onderbroken (Borussia Mönchengladbach)..
  • 43'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Piero Hincapié (Bayer Leverkusen).

DOELPUNT M'GLADBACH AFGEKEURD!

• 41'
      Doelpunt afgekeurd door de VAR! Tim Kleindienst (Borussia Mönchengladbach) scoort, maar het doelpunt gaat na bestudering van de beelden niet door.
  • 41'
    Piero Hincapié (Bayer Leverkusen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 41'
    Schot met links van Rocco Reitz (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Nico Elvedi met een kopbal.
  • 41'
  • 41'
    Julian Weigl (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

• 37'
      Doelpunt! Borussia Mönchengladbach 0, Bayer Leverkusen 2. Schot met links van Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 37'
    Schot met rechts van Álex Grimaldo (Bayer Leverkusen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Luca Netz (Borussia Mönchengladbach) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Kevin Stöger uit een corner.
  • 35'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Piero Hincapié over de achterlijn.
  • 35'
    Doelpoging van Tim Kleindienst (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kevin Stöger.
  • 35'
  • 35'
    Alassane Pléa (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 33'
    Doelpoging van Franck Honorat (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Luca Netz.
  • 33'
    Alassane Pléa (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 33'
  • 32'
  • 32'
    Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 29'
    Doelpoging van Rocco Reitz (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Julian Weigl.
  • 29'
    Doelpoging van Tim Kleindienst (Borussia Mönchengladbach)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 29'
  • 29'
  • 25'
  • 25'
    Robert Andrich (Bayer Leverkusen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 23'
    Buitenspel Borussia Mönchengladbach. Ko Itakura met de pass, maar Franck Honorat staat buitenspel.
  • 22'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Edmond Tapsoba (Bayer Leverkusen) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Granit Xhaka.
  • 20'
    Schot met rechts van Tim Kleindienst (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Franck Honorat.
  • 19'
    Kopbal van Jonathan Tah (Bayer Leverkusen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Álex Grimaldo met een voorzet.
  • 19'
    Corner voor Bayer Leverkusen. De bal gaat via Luca Netz over de achterlijn.
  • 17'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Victor Boniface (Bayer Leverkusen) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied na een snelle counter.
  • 16'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Edmond Tapsoba over de achterlijn.
  • 15'
    Buitenspel Borussia Mönchengladbach. Ko Itakura met de pass, maar Tim Kleindienst staat buitenspel.
  • 14'
    Schot met rechts van Rocco Reitz (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel.