Wedstrijd afgelopen, 1. FC Union Berlin 1, FC Sankt Pauli 0.

Eerste helft afgelopen, 1. FC Union Berlin 1, FC Sankt Pauli 0.
      Morgan Guilavogui (FC Sankt Pauli) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
    Diogo Leite (1. FC Union Berlin) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
    Overtreding van Morgan Guilavogui (FC Sankt Pauli).
  • 45'
    De vierde official heeft 2 minuten extra tijd aangekondigd.
  • 43'
    Benedict Hollerbach (1. FC Union Berlin) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 43'
    Overtreding van Robert Wagner (FC Sankt Pauli).
  • 42'
    Overtreding van Diogo Leite (1. FC Union Berlin).
  • 42'
    Johannes Eggestein (FC Sankt Pauli) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 40'
    Overtreding van Tom Rothe (1. FC Union Berlin).
  • 40'
    Robert Wagner (FC Sankt Pauli) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 39'
  • 39'
       Wissel bij FC Sankt Pauli. Adam Dzwigala komt in het veld voor Eric Smith , die niet verder kan door een blessure.
  • 37'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Eric Smith (FC Sankt Pauli).
  • 36'
  • 36'
    Philipp Treu (FC Sankt Pauli) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 35'
    Schot met links van Jordan Siebatcheu (1. FC Union Berlin) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.