Slot heeft slecht nieuws: "Zou kunnen dat hij zondag niet haalt"

15 december 2021, 22:05

Arne Slot vreest dat hij sterkhouder Gernot Trauner zondagmiddag moet missen in de Klassieker tegen Ajax. De centrumverdediger van Feyenoord raakte in de bekerwedstrijd tegen FC Twente (2-1 nederlaag) geblesseerd. Daar baalt Slot als vanzelfsprekend erg van.

"Het is wel vervelend dat Trauner er in de rust uit moest", aldus de coach voor de camera van ESPN. "Ik weet niet hoe ernstig dat is, maar het zal spannend worden of hij zondag gaat halen. Als je een lang seizoen hebt en veel wedstrijden speelt, weet je dat het kan gebeuren dat er iemand afvalt. Dat zou Trauner zondag wel eens kunnen zijn. Dan hebben we andere jongens die dat op moeten lossen."

Feyenoord kreeg in Enschede veel kansen om de wedstrijd te winnen, maar kreeg het deksel uiteindelijk hard op de neus. "Dit is niet geheel verrassend voor ons, het is structueel. Dat is heel vervelend omdat het ons in de competitie al een paar keer pijn heeft gedaan. Het positieve vind ik dat we beter speelden en tot kansen kwamen. Maar het gaat er uiteindelijk om dat je wedstrijden wint en dat hebben we vandaag niet gedaan."

Vooral Twente-doelman Lars Unnerstall bleek een ware plaag voor Feyenoord. "Dat is absoluut een kwaliteit van hem. Het is niet de eerste keer dat ik hem goed tegen ons zie keepen. Wat dat betreft alle credits voor hem, hij stond fantastisch te keepen. Het is ook weer niet zo dat wij de ballen slecht inschieten. Dan is het vervelend dat de spaarzame kansen van de tegenstander er wel in gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen