Twente-coach Garcia legt de druk bij 'goede ploeg' Feyenoord

27 september 2019, 16:26

FC Twente werkt met een nagenoeg fitte selectie toe naar het competitieduel met Feyenoord. De Tukkers missen zondag alleen de geblesseerde Paul Verhaegh in De Kuip, waar trainer Gonzalo Garcia donderdag zag dat er veel mogelijk was.

AZ won immers met liefst 0-3 van Feyenoord. Garcia zat op de tribune in Rotterdam, maar vond de uitslag ietwat geflatteerd. "Voor rust had Feyenoord een goede fase waarin het een aantal heel goede kansen kreeg en ook op de lat schoot. Feyenoord is gewoon een goede ploeg", vindt de Spanjaard op de website van zijn club.

Twente verloor vorige week voor het eerst een competitiewedstrijd. Van druk is nog geen sprake, want de promovendus staat keurig vijfde. De druk ligt volgens Garcia bij Feyenoord. "Het is een grote club en dan komt er na een nederlaag altijd veel druk bij kijken. Wij moeten gewoon naar onszelf kijken en ons houden aan onze speelstijl. We willen competitief zijn."

Dat moet het dus doen zonder de nog altijd geblesseerde Paul Verhaegh. Daar staat de terugkeer van Keito Nakamura, die geschorst was, tegenover.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen