Wang dreigt: "Dan wordt het pas echt oncomfortabel"

24 januari 2016, 23:22

ADO Den Haag won zondag met 2-1 van SC Cambuur, maar intern is het nog het allesbehalve rustig. De Chinese eigenaar Hui Wang is boos op de club, omdat er kritiek is op zijn persoon vanwege het uitblijven van betalingen. In een interview in de Volkskrant laat de eigenaar weten dat zijn geduld met de club bijna op is. 

Wang eist veranderingen bij de eredivisionist. "Nu zijn mijn leidinggevenden woest. De situatie bij ADO beïnvloedt onze bedrijfsstrategie. Investeren we in een voetbalclub en dan worden we uitgescholden", oreert de Chinees. "Net zoals ieder mens is bij mij de maat op een gegeven moment vol. En dan heb ik geen goed woord meer voor ze over. Ik heb nog een greintje tolerantie. Dus wie niet met me wil meewerken, is vrij om te vertrekken."

Ondanks de stevige kritiek van Wang op ADO wil hij toch tot een oplossing komen. "Laten we in vredesnaam proberen elkaar tegemoet te komen. Ik heb wel een voorwaarde: ADO moet ophouden mij, de baas, in het openbaar door het slijk te halen", aldus Wang, die ontslagen bij de club niet uitsluit. "Als er niet snel verbeteringen komen sluit ik dat soort extreme maatregelen niet uit. In de aandeelhoudersvergadering van Vansen gaan we stemmen om het gehele management bij ADO te vervangen. Hebben ze het nu moeilijk? Wacht maar tot de nieuwe, keiharde baas er is. Dat wordt pas echt oncomfortabel", besluit de Chinees dreigend. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen