Denswil vindt transfer naar Club Brugge geen stap terug

7 januari 2015, 11:28

Stefano Denswil vindt zijn veelbesproken overstap van Ajax naar Club Brugge geen stap achteruit. De centrumverdediger wist in Amsterdam te weinig indruk te maken om de status als beoogd opvolger van Niklas Moisander te behouden, waardoor een wintertransfer naar de lijstaanvoerder van de Belgische Jupiler Pro League uitkomst kon bieden.

"Deze transfer is geen stap terug", zegt Denswil vastberaden in het Algemeen Dagblad. Hij arriveerde dinsdag in het Spaanse Sotogrande, waar hij zich bij het trainingskamp van de selectie van Club Brugge voegde. De overgang naar de Belgische club was een bewuste keuze, geeft hij aan. "Er was ook interesse uit Duitsland. Dat lijkt misschien financieel interessanter, maar sportief niet meteen, door de zwaardere concurrentie."

Genoeg mensen vinden dat de Belgische competitie niet kan tippen aan de Eredivisie. "Dat vind ik dus niet", reageert Denswil daarop. "Club staat eerste in de competitie, zit nog in de beker en speelt straks nog Europa League. Ajax speelt straks ook maar Europa League, hoor. Dat kun je dus niet zien als een stap terug. En hier doe je altijd mee om de prijzen. Met Club kunnen we ook proberen om de Champions League te halen. Ik ben hier gekomen om daar een aandeel in te hebben."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen