Elia staat te trappelen: "Spelen voor Southampton een droom"

28 december 2014, 23:58

Eljero Elia staat te trappelen om in actie te komen voor Southampton. De 27-jarige vleugelaanvaller wordt het komende half jaar gehuurd van Werder Bremen. "Ik kan niet wachten tot mijn eerste optreden. Ik zag de club zondag spelen tegen Chelsea en ik denk dat de speelstijl van het team goed past bij mij; vrij op het midden en over de vleugel", aldus Elia op de website van zijn nieuwe werkgever.

In Bremen kwam de voormalig international nooit helemaal uit de verf. "Het is frustrerend als je niet op je eigen positie kan spelen. Ik moest vooral defensief werk verrichten en daarin komen mijn kwaliteiten niet tot uiting. Het is een droom dat ik bij Southampton kan spelen. De club wilde mij graag hebben en de trainer heeft daarin een belangrijke rol gepeeld. Ik heb alleen maar goede verhalen gehoord over Koeman en ik hoop dat hij mij de weg naar nieuw succes kan wijzen."

Elia speelde in Nederland voor ADO Den Haag en FC Twente, alvorens hij de overstap waagde naar Hamburger SV. Hij verdiende er een transfer naar Juventus, maar kon in Turijn - net als de afgelopen twee jaar bij Werder Bremen - nooit echt overtuigen.

Elia is vanaf 8 januari beschikbaar voor de ploeg van trainer Ronald Koeman.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen