Koeman twijfelt over opstellen Martins Indi tegen Ajax

26 februari 2014, 12:29

Bruno Martins Indi keert zondag terug in de wedstrijdselectie van Feyenoord na drie duels schorsing. De Oranje-international kan dus tegen Ajax weer minuten gaan maken, maar trainer Ronald Koeman weet nog niet of hij wel met de verdediger gaat starten in De Kuip. 

Martins Indi is doorgaans basisspeler bij de Rotterdammers, maar kan door het sterke optreden van Terence Kongolo op de linksbackpositie mogelijk buiten de boot vallen. "Bruno heeft maandag met de beloften meegespeeld", zegt Koeman tegen VI. "Dat is goed voor zijn ritme. Maar het is helemaal nog niet zeker dat hij automatisch zijn basisplaats terugkrijgt. Ik moet daarover nadenken. Voor mij telt maar één ding: dat we tegen Ajax met het beste elftal gaan spelen. Zondag zal bekend worden hoe dat team eruit ziet."

De thuiswedstrijd tegen de Amsterdammers is voor Feyenoord een laatste kans om nog een rol van betekenis te gaan spelen in de titelstrijd. De ploeg van Koeman staat nu vierde, maar kan met een overwinning op zes punten van de koploper komen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen