Janmaat: "Ben niet bang voor Miyaichi"

5 maart 2011, 13:20

SC Heerenveen treedt zondag in het eigen Abe Lenstra Stadion aan tegen Feyenoord. Verdediger Daryl Janmaat van de Friezen zal waarschijnlijk de Japanner Ryo Miyaichi tegenover zich krijgen. De mandekker laat voorafgaand aan het duel tegen de Rotterdammers weten niet bang te zijn voor de huurling van Arsenal, die zich sinds zijn komst ontpopte tot revelatie.

"Ik weet niet eens precies hoe hij heet, maar ik schrik daar niet van", geeft Janmaat aan tegenover Voetbal International. "Ik was zeker niet van plan om alleen achter hem aan te lopen. Het zou mooi zijn als-ie af en toe eens achter mij aan moest."

De verdediger heeft zin in de confrontatie met de ploeg van trainer Mario Been. "We hebben deze week hard en pittig getraind. Of dat met de wedstrijd tegen Willem II te maken had weet ik niet, maar het was lekker fel. We hebben veel kleine partijtjes gespeeld waarin wel eens een tikkie is uitgedeeld. Ik denk dat we klaar zijn voor zondag."

Janmaat beseft dat hij zondag moet winnen met de nummer negen van de Eredivisie van Feyenoord om zicht te houden op Europees voetbal. "Als wij de play-offs willen bereiken, móeten we winnen. We willen niet afhaken in de periode dat de prijzen verdeeld worden. We hebben kwaliteit zat om de play-offs te halen en zijn zeker niet minder dan de ploegen kort boven ons. Als we zondag zelf winnen kunnen we goede zaken doen, aangezien bijvoorbeeld Utrecht en Roda tegen elkaar spelen."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen