El Hamdaoui: "Goed gesprek gehad met de trainer"

14 januari 2011, 16:01   Bijgewerkt: 14 januari 2011, 16:08

Mounir el Hamdaoui zegt geen problemen meer te hebben met trainer Frank de Boer. De aanvaller ontbrak de laatste weken van december in de selectie omdat hij zich volgens de coach 'mentaal en fysiek niet in staat voelde om te spelen en te trainen', nadat hij voor het CL-duel met AC Milan op de bank gezet was. Inmiddels zijn alle problemen uitgepraat en uit de wereld, aldus de spits op de Ajax-website.

"Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer. We hebben beiden ons zegje kunnen doen en daarmee is de lucht geklaard", zegt hij. Hij ziet de tweede helft van het seizoen met vertrouwen tegemoet. "Ik hoop dat het goed uitpakt. We moeten de draad weer oppakken en hopelijk kan je het bekronen met het kampioenschap."

El Hamdaoui moest de afgelopen dagen de training van Ajax wegens knieklachten aan zich voorbij laten gaan. "Ik heb nog last van mijn knie, maar het gaat gelukkig steeds beter", zegt de Marokkaan, die verder een goed gevoel overhoudt aan het trainingskamp van de Amsterdamse club in Belek. "De trainingsfaciliteiten hier zijn erg goed. Ik was nog niet eerder in Turkije geweest. Het is hier erg mooi", vindt hij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen